MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

9-4-20

Kære forældre på Kirsebærhavens Skole😉

Sundhedsstyrelsen meldte tirsdag aften sundhedsfaglige retningslinjer ud om, hvordan vi skal åbne vores skoler, specialskoler, fritidshjem og klubber op fra på onsdag den 15. april.

På den baggrund er vi i København i fuld gang med at planlægge genåbningen af alle vores skoler, specialtilbud, fritidshjem og klubber. Genåbningen vil ske i takt med, at hver enkelt sted lever op til sundhedsmyndighedernes krav, så dagligdagen for dit barn kan håndteres sundhedsmæssigt forsvarligt. Vi skal bl.a. sikre, at Sundhedsstyrelsens krav om god plads, begrænsede sociale kontakter, procedurer for hyppigt håndvask og grundig rengøring mm er på plads.

Alle forældre vil i slutningen af påsken modtage besked om, hvordan den præcise model for genåbning vil se ud på jeres skole, fritidshjem eller klub fra onsdag den 15. april.

Vi ved, at Børne- og Undervisningsministeriet arbejder med retningslinjer for, hvis enkelte forældre har et behov for, at deres børn fritages fra at møde op i skolen. Det hører i naturligvis nærmere om, så snart vi ved mere.

Alle forældre snart vil modtage en orientering gennem e-Boks fra Sundhedsstyrelsen om krav og gode råd ift. at mindske smitterisikoen.  

Læs mere på www.kk.dk/pasning-og-skole-coronainfo

Hilsner fra

Lauge