7-4-20

Kære forældre på Kirsebærhavens Skole 😉

Regeringen har besluttet at begynde at genåbne skolerne for 0. - 5. klasse fra onsdag den 15. april. Det gælder også for fritidshjem og fritidsklubber for 4. - 5. klasse. De nationale myndigheder arbejder lige nu på sundhedsfaglige retningslinjer, som skal sætte rammerne for vores hverdag i skolen. Når vi kender retningslinjerne, kan vi begynde at planlægge hverdagen, så det bliver sundhedsfagligt forsvarlig at mødes igen.

Børn i særlige risikogrupper bør ikke komme i skole endnu, men det er også noget, som vi vil modtage mere information om.

Vi forventer, at åbne igen ‪onsdag den 15. april, men hvor meget kan vi ikke sige noget om, før vi har sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Så snart vi ved mere, vil vi informere jer her på Aula, hjemmesiden og Facebookgruppen "Skolebestyrelsen på Kirsebærhavens Skole"

Vær opmærksom på, at der stadig er nødpasning for 0. – 3. klasse, indtil skolen åbner. I kan læse mere om nødpasning og følge situationen på www.kk.dk/pasning-og-skole-coronainfo

Vi glæder os meget til at se jeres børn igen og byde velkommen til en mere normal hverdag.

Rigtig god påske😉😎

Mange hilsner fra