MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

3-4-20

Kære forældre på Kirsebærhavens Skole😉

Vi kender endnu ikke de nationale planer for at genåbne skoler og daginstitutioner. Vi har tidligere meldt ud, at skolen er lukket til og med mandag den 13. april, men som det ser ud nu, forventer vi ikke at åbne normalt på den anden side af påsken.

Indtil andet bliver meldt ud, skal I derfor regne med, at skolen fortsat er lukket, og nødundervisningen fortsætter fra tirsdag den 14. april og de efterfølgende dage. Nødpasning for 0.-3. klasse vil fortsætte som hidtil for dem, som har et særligt behov. Hvis der sker ændringer, skriver vi til jer her på Aula.

I kan læse mere om nødpasning og følge situationen på www.kk.dk/pasning-og-skole-coronainfo

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at rose og sige tak til jer, for den indsat I har gjort i de sidste 3 uger. Jeg ved det ikke har været let med børnene hjemme og de har oven i købet haft skoleopgaver, enten i bøger og på papir for de mindste, eller online undervisning på pc´en for de største. I har klaret opgaven samtidig med, at mange af jer også har arbejdet hjemmefra, den anbefalede ekstra rengøring og indkøb. Samtidig høre vi fra børn der er glade for den megen tid sammen med jer forældre, om sjove lege, nybagte boller og meget meget mere. 

Der er jo planlagt skole-hjemdag d. 22/4 hvor vi skulle afslutte med fællesspisning for hele skolen, både elever, forældre og personale. Jeg tror desværre ikke det til den tid, er lovligt at samle så mange, så måske bliver vi nød til at rykke dagen. Men behold dagen i kalenderen for måske er det stadigt muligt at være få sammen med afstand, derfor vil samtaler måske kunne gennemføres.😉

Nu er skoledagene slut og der er Påskeferie, pak bøger, kopier og pc´en væk og nyd ferien og det gode vejr. 😎Pas stadig på jer selv og hinanden. Jeg glæder mig ubeskriveligt til vi igen kan ses på skolen.

Rigtig god påske😉😎

Ønsker Lauge