27-3-20

Kære Forældre på Kirsebærhavens Skole😉

Endnu en uge hvor det at gå i skole har været af en noget anden karakter for jeres børn.

Til jer der er forældre i Indskolingen:

Hvis I ikke endnu har fået hentet det materiale der er pakket til jeres barn på Rumraketten, så bør I sørge for at få det afhentet på mandag.

Til forældre i udskolingen:

Dagen for jeres børn bør nu være struktureret med undervisning via TEAMS dagen igennem. Ellers skal I tage kontakt til jeres børns lærer.

Til forældre i Kirsebærhuset:

Jeres kontakt lærer/pædagog skulle gerne være i kontakt med jer om hvad og hvordan jeres børn kan arbejde med skolerelaterede opgaver.

Information til alle forældre😉

I har jo nok fulgt med i diverse pressemøder og nyheder, derfor kommer det jo nok ikke som en overraskelse, at vi som skole skal have fokus på de børn der kan være i mistrivsel, eller børn vi ikke kan komme i kontakt med. Derfor skal skolen underrette de socialemyndigheder, om de børn hvor vi nu i to uger har prøvet at komme i kontakt med forældrene uden held.

Skulle jeres behov for nødpasning ændre sig skal I kontakte jeres afdelingsleder.

Jeg håber alle familier har det godt og får hverdagen til at hænge sammen, jeg ved det er svært med hjemmearbejde, indkøb, ekstra rengøring og børn der skal på PC´en for at møde deres lærer eller de skal arbejde med opgaver på papir. Men husk det er for at vi kan passe på hinanden og mindske smitte risikoen.

Nyd weekenden og pas på jer selv. Jeg glæder mig til at vi igen kan ses på skolen😉

Mange hilsner fra