23-3-20

Mandag d. 23. marts INFO nr. 1

Kære Alle på Kirsebærhavens Skole😉

Jeg ved at mange af jer forældre kæmper med, at få dagene struktureret så både de "dejlige unger" får arbejdet med skolearbejdet og I kan arbejde hjemmefra. I gør en kæmpe indsats tak for det.😉

Der er dog elever der ikke har været på hverken AULA, MEEBOOK, TEAMS eller SKYPE med deres lærere, det kan vi se. Der kan være elever der ikke har deres PC eller Ipad hjemme, derfor vil der i morgen torsdag være mulighed for at komme på skolen mellem kl. 10 og 12 for at hente det der mangler for at kunne arbejde hjemme. Thomas vil være på skolens kontor så eleverne skal gå ind i Store gård, banke på vinduet, så kommer Thomas og lukker op. Det er vigtigt at de sidste elever komme på, så de kan fjerneundervises, jeg håber I forældre kan hjælpe dem. Forældrene til de elever, vi stadig kan se ikke kommer på, vil blive kontaktet.

Hvis I skulle få brug for nødpasning, skal I ringe til den leder der har vagten, gerne dagen før. Se vedhæftede bilag

Mange hilsner fra

Vedhæftet i bunden af dokumentet: Ledelsens Vagtplan

Mandag d. 23. marts INFO nr. 2

Kære Alle på Kirsebærhavens Skole.

Jeg håber I alle havde en rigtig god weekend uden lektier og hjemmearbejde😉jeg håber I har kunnet være ude og nyde det gode vejr selvom der skal holdes afstand.

I dag blev perioden hvor skolen skal holde lukket forlænget til og med d. 13. april. Derfor er det stadig vigtigt at jeres børn følger med i hvad der skal arbejdes med. Hele personalegruppen har i dag holdt møde over TEAMS, det var rart at se hinanden selvom det var lidt underligt. For eleverne i udskolingen er det vigtigt at de holder øje med hvornår deres lærere indkalder til undervisning.

En vigtig tilføjelse (dette sendes også til alle udskolingselever som besked). Der er vedhæftet vejledning til hvordan I tilgår TEAMS og jeres egen klasse.

For de elever der har IT udfordringer med PC´en vil der fra på onsdag d. 25/3 kl. 10 til 11:30 være hjælp at få på skolen. Nærmere besked i morgen om hvordan og hvilken indgang.

For eleverne i indskolingen vil der de næste dage blive kopieret materiale. Men da vi kun har et rum hvor kopimaskinen står og der kun kan være en lærer af gangen der kopierer tager det lidt tid. Der vil blive meldt ud hvornår og hvor I skal afhente materialet. Det er vigtigt at I får afhentet det i de tidsrum der bliver givet. HUSK at holde afstand😉

Jeg er blevet bedt om at melde tilbage til forvaltningen hvis der er familier der ikke har netopkobling, så hvis dette er et problem skal I ringe til mig senest i morgen inden kl. 10 på 21567488. Hvis nogen af jer der ser denne besked ved at en familie ikke har netopkobling så kontakt dem og få dem til at ringe til mig.

Hvis jeres pasningsbehov ændre sig skal I kontakte os i ledelsen:

Mandag Ilir på 20187164, tirsdag Hanne på 21515902, onsdag Lauge på 21567488, torsdag Thomas på 60894829 og fredag Hedda på 21675831.

Mange hilsner fra

Lauge😉

Vedhæftet: Vejledning til elever om brug af Teams - 5-9 klasse

Ledelsens vagtplan_1.pdf

Shape Created with Sketch.