2-4-20

Kære Forældre.😉

I morgen fredag kommer der INFO dels fra mig, men også fra BUF (Børn- og UngeForvaltningen) med orientering om hvad der kommer til at ske efter Påske.

I dag er jeg blevet bedt om at sende dette videre til jer.

Hilsner fra

Melding til forældre om anonym familierådgivning  /SOF’s hotline

Københavns Kommune har oprettet en åben og anonym telefonrådgivning for alle børn, unge og familier, hvor der tilbydes råd og vejledning omkring familielivet under corona-epidemien.

Familierådgivningen har åben alle ugens dage mellem kl. 10-21, også i de kommende helligdage i påsken. Familierådgivningen træffes på telefonnummer 2917 2514, hvor psykologer, familierådgivere og socialrådgivere  sidder klar til at give familierne råd og vejledning.

Eksempler på emner, der rådgives om er:

• Hvordan kan vi bedst organisere en hverdag med hjemmeskole og struktur? Hvordan kan vi give hinanden pauser i familien?
  • Hvordan klarer vi konflikter og svære samtaler i familien? Hvordan håndterer vi en situation, som lige nu er på vej i stor konflikt?
  • Hvordan taler vi med vores barn/børn om corona-virus og god adfærd under epidemien?

Læs mere her: https://www.kk.dk/social-coronainfo.

BUF’s Krisestab