19-3-20

Kære Alle på Kirsebærhavens Skole😉

Jeg ved at mange af jer forældre kæmper med, at få dagene struktureret så både de "dejlige unger" får arbejdet med skolearbejdet og I kan arbejde hjemmefra. I gør en kæmpe indsats tak for det.😉

Der er dog elever der ikke har været på hverken AULA, MEEBOOK, TEAMS eller SKYPE med deres lærere, det kan vi se. Der kan være elever der ikke har deres PC eller Ipad hjemme, derfor vil der i morgen torsdag være mulighed for at komme på skolen mellem kl. 10 og 12 for at hente det der mangler for at kunne arbejde hjemme. Thomas vil være på skolens kontor så eleverne skal gå ind i Store gård, banke på vinduet, så kommer Thomas og lukker op. Det er vigtigt at de sidste elever komme på, så de kan fjerneundervises, jeg håber I forældre kan hjælpe dem. Forældrene til de elever, vi stadig kan se ikke kommer på, vil blive kontaktet.

Hvis I skulle få brug for nødpasning, skal I ringe til den leder der har vagten, gerne dagen før. Se vedhæftede bilag

Mange hilsner fra

Ledelsens vagtplan.pdf

Shape Created with Sketch.