17-3-20

Kære alle forældre😉

Tak fordi I har været så omsorgsfulde og betænksomme at holde jeres børn hjemme, de få af jer der har haft behov for at benytte nødåbningen har haft en rigtig god grund. Tak til jer for jeres indsats der hvor I gør en forskel.

Jeg håber det går godt med at få dagene struktureret så der også arbejdes med skoleopgaver, jeg har lige sendt ud til personalet at det er vigtigt at de fortsat sørger for at der er opgaver enten via AULA, MEEBOOK eller andre medier, er opgaver der kan arbejdes med.

For de mindste kan det være svært at sende mange opgaver, da de ikke har Ipad eller pc til rådighed. Her kan I som forældre bruge de forskellige links eller medier som der meldes ud på Facebook " Forældrebestyrelsen på Kirsebærhavens Skole" der er mange gode ideer.

I kan mellem kl. 8:00 og 14:00 skrive til lærerne hvis I har spørgsmål ang. opgaver, så I og jeres børn ikke skal fortvivle helt.

Jeg håber I alle har det godt og glæder mig til at se jer når vi åbner igen.