10-4-20

Kære Forældre på Kirsebærhavens Skole (Grundskolen)

I ledelsen arbejdes der på højtryk med planlægningen af helhedstilbuddet fra kl. 8 til 16, det er et samarbejde mellem skolen, fritidshjemmet og klubben.

Klasserne bliver delt op i mindre grupper så vi kan overholde Sundhedsstyrelsens anvisninger.

I vil senere få en mere udførlig besked om hvilke lokaler og indgange der skal benyttes. Men for lige at informerer jer om de overordnede rammer har jeg følgende orientering.

Vi forventer at starte op således:

Torsdag d. 16/4 starter 0.kl. og 1.kl.

Fredag d. 17/4 starter 2.kl og 3. kl

Mandag. 20/4 starter 4.kl og 5.kl.

Ikke alle klasser skal møde ind i egne lokaler, dette for at vi kan holde afstandskravet. Dagene vil være planlagt med en fast gruppe voksne sammen med den samme gruppe elever hver dag. Der vil være en pause midt på dagen hvor eleverne skal ud i mindre grupper så der kan gøres ekstra rent.

Vi har på nuværende tidspunkt en god plan, den kræver dog at personalet skal kunne nå at planlægge og Gårdmændene kan nå at flytte borde og stole rundt, så der kun er det antal borde og stole i lokalet der skal bruges.

Vores eneste udfordring som også kan rykke planen for åbning er værnemidler, de er bestilt men skal være i hus før vi må åbne.

Jeg vender tilbage med yderligere info senest mandag d. 13/4.

Hold ferie og vær tryk ved vores planlægning, vi følger de rammer der sættes af Sundhedsstyrelsen og BUF.

Hilsner fra